Skip to content

Marinavimas

Grybai savo sultyse žiemai

Kas gali būti skaniau – grybai savo sultyse žiemai: tiks ir išrankiausiems 

  • by

Grybai savo sultyse žiemai yra itin populiarus būdas žiemai paruošti miško grybus, leidžiantis išsaugoti jų natūralų skonį ir tekstūrą. Šis konservavimo būdas ypatingas tuo, kad yra populiarus dėl paprastumo ir dėl to, kad grybai išlaiko savo maistines savybes bei skonį, nes jiems nereikia pridėti per daug ingredientų ar prieskonių. Tokie… Read More »Kas gali būti skaniau – grybai savo sultyse žiemai: tiks ir išrankiausiems 

Marinavimas: marinuoti produktai labiau naudingi ar žalingi?

Marinavimas: marinuoti produktai labiau naudingi ar žalingi?

Nors paskutiniu metu vis labiau populiarėja tokie derliaus išsaugojimo būdai, kaip rauginimas, džiovinimas ir šaldymas, marinavimas taip pat niekur nedingo. Ir tikrai, kartais jis visai nepelnytai, pamirštamas. Visiems nuo pat vaikystės gerai pažįstami marinuoti agurkai, pomidorai ar burokėliai šiai dienai kelia tikrai nemažai diskusijų apie jų naudą sveikatai. Taigi, ar… Read More »Marinavimas: marinuoti produktai labiau naudingi ar žalingi?