Skip to content

Raugintos spanguolės

Spanguolės: kaip jas rauginti ir džiovinti. Receptai Kalėdų stalui - spanguolių kisielius, sultys ir spanguolių uogienė

Spanguolės: kaip jas rauginti ir džiovinti. Receptai Kalėdų stalui – spanguolių kisielius, sultys ir spanguolių uogienė

Spanguolės – rūgštaus skonio, mažos, apvalios, ryškios raudonos uogos, dažnai naudojamos desertų įdarams, pagardams ar gėrimų gamybai. Tradiciškai jos siejamos su JAV ir Kanados Padėkos dienos ir Kalėdų patiekalais, tačiau spanguolės populiarios ir Lietuvoje. Tai – ne tik skanios uogos, bet ir puikus vaistas nuo daugelio ligų. Jas galima valgyti… Read More »Spanguolės: kaip jas rauginti ir džiovinti. Receptai Kalėdų stalui – spanguolių kisielius, sultys ir spanguolių uogienė