Skip to content
PARTNERIO REKLAMA

Ginkmedžio sėklos

Ginkmedžio nauda ir jo panaudojimo būdai virtuvėje

Ginkmedžio nauda ir jo panaudojimo būdai virtuvėje. Išbandykite šiuos paprastus receptus!

Ginkmedis (Ginkgo biloba) – tai medis, kuris žavi ne tik savo ilgaamžiškumu ir atsparumu, bet ir plačiu panaudojimu. Jis yra vertinamas tiek dėl sveikatai naudingų savybių, tiek dėl savo grožio bei universalumo. Ginkmedis plačiai naudojamas kulinarijoje, pavyzdžiui, verdant įvairius viralus, arbatas, gaminant patiekalus. Ginkmedžio nauda taip pat pripažįstama ir tradicinėje… Read More »Ginkmedžio nauda ir jo panaudojimo būdai virtuvėje. Išbandykite šiuos paprastus receptus!

Kuo naudingos ginkmedžio sėklos, kaip jas panaudoti kulinarijoje ir saugiai vartoti?

Kuo naudingos ginkmedžio sėklos, kaip jas panaudoti kulinarijoje ir saugiai vartoti?

Dviskiautis ginkmedis (lot. Ginkgo biloba) yra vienas seniausių Žemėje augančių medžių. Jo amžius siekia daugiau kaip 270 mln. metų. Dėl savo atsparumo ginkmedis užima svarbią vietą tradicinėje kinų medicinoje. Ypač ginkmedžio sėklos buvo vertinamos dėl galimų gydomųjų savybių. Šiuolaikiniams moksliniams tyrimams pradėjus tirti jų naudą, labai svarbu suprasti ir jų… Read More »Kuo naudingos ginkmedžio sėklos, kaip jas panaudoti kulinarijoje ir saugiai vartoti?