Skip to content
PARTNERIO REKLAMA

Raugintų kopūstų sriuba

Raugintų kopūstų sriuba

Raugintų kopūstų sriuba: ne tik pasotins skrandį, bet ir sušildys kūną

Prasidėjus šaltajam metų sezonui, vis dažniau norisi sukiotis virtuvėje: pasigaminti kažką sotaus, skanaus, šildančio iš vidaus. Jau nebesinori lengvų vaisinių salotų ir šaltų sriubų, o norisi „tikro“ maisto. Ir čia puikiai tiks raugintų kopūstų sriuba. Galbūt praėjo tie laikai, kai daugumos namuose stovėjo statinaitės su raugintais kopūstais, šiandien be jokių… Read More »Raugintų kopūstų sriuba: ne tik pasotins skrandį, bet ir sušildys kūną

Rauginti kopūstai - natūralūs probiotikai

Rauginti kopūstai: norite būti sveiki – turite juos valgyti! Kaip pasigaminti pačius skaniausius raugintus kopūstus?

Rauginti kopūstai vienas iš tų, taip vadinamų, šaltojo sezono produktų. Kai už lango įsitvirtina rudeninė dargana, kartais vietomis pasimainydama su šlapdriba – aš visada jų užsimanau. O kaip kitaip, juk tai ne tik labai skanu, bet ir be galo sveika. Rauginti kopūstai tikrai labai seniai visų atrastas produktas, kuris drąsiai… Read More »Rauginti kopūstai: norite būti sveiki – turite juos valgyti! Kaip pasigaminti pačius skaniausius raugintus kopūstus?